Cursus Mindfulness Online

Veel mensen hebben last van stress en onrust. Een constante stroom van gedachten zorgt hiervoor. Tijdens een cursus Mindfulness kom je erachter dat gedachten niet altijd waar zijn en dat je een keuze hebt om ze soms even los te laten. Je leert te kijken met een frisse blik. Om niet teveel met het verleden of met de toekomst bezig te zijn, maar te leven in het hier en nu. Met beide benen stevig op de grond, waardoor je niet vaak in gedachten ergens anders bent, maar bewust leeft met aandacht voor wat je doet en wie je bent. Dat brengt rust en nieuwe energie.

Heb je interesse in een cursus Mindfulness, maar niet de tijd en/of energie om ervoor op pad te gaan? Volg dan nu een cursus Mindfulness Online!
Je ontvangt gedurende 8 weken iedere week informatie en oefeningen waar je thuis mee aan de slag gaat. De opzet van de cursus is dat je iedere week de tijd neemt (ongeveer een half uur per les) om een les te volgen via je computer, laptop, tablet of smartphone. Vervolgens doe je de oefeningen iedere dag. Sommige oefeningen ga je echt voor zitten, maar een groot deel van de oefeningen is juist gericht op de dagelijkse dingen met aandacht doen. Dit kost dus geen extra tijd, want deze dagelijkse dingen doe je toch altijd al! En mocht je een keer een week er niet aan toekomen is dat helemaal niet erg, want de cursus is 12 weken voor je beschikbaar.

Wacht niet langer en start meteen!

Voor slechts €49,95!

Ook de cursus Mindfulness Online volgen?
Plaats hem nu in de winkelmand!

Heb je al een cursus? Log dan snel in...