Mindfulness sessie

Wij zijn meestal gericht op problemen oplossen of ze willen verminderen. Veel problemen zijn echter niet eenvoudig op te lossen. Mindfulness zorgt voor een andere kijk op problemen, zodat ze het leven niet langer beheersen. Hierdoor ontstaat ruimte voor rust, vreugde en heling.

Heb je wel eens last van stress en/of onrust? Een constante stroom van gedachten in het hoofd zorgt hiervoor. Door Mindfulness kom je erachter dat gedachten niet altijd waar zijn en dat je een keuze hebt om ze soms even los te laten. Je leert te kijken met open, vriendelijke aandacht. Om niet teveel met het verleden of met de toekomst bezig te zijn, maar te leven in het hier en nu. Met beide benen stevig op de grond, waardoor je niet steeds in gedachten ergens anders bent, maar bewust leeft met aandacht voor wat je doet en wie je bent. Dat brengt rust en geeft je nieuwe energie.

Tijdens een Mindfulness sessie kijken we naar jouw leven met een Mindful kijk. Door middel van een gesprek en Mindfulness oefeningen kom je dichter bij de kern en dichter bij jezelf.

Gun jezelf dit cadeau. Je bent het waard!

 

 

 

 

Interesse in een Mindfulness sessie?

Maak dan nu een afspraak