Reiki

Reiki is het Japanse woord voor levenskracht. Rei betekent universeel en Ki betekent levensenergie. Reiki-energie is dus de universele levensenergie en is in alles en iedereen aanwezig. Dus ook in jou!

Reiki behandeling

Heb je last van stress, burn-out of lichamelijke klachten? Een Reiki behandeling zorgt voor een goede doorstroming van energie door je lichaam. Blokkades worden zo opgeheven en je lichaam komt weer in balans. Dit draagt bij aan een gezond lichaam. Reiki zorgt voor een diepe ontspanning en pijn wordt verlicht. Fysieke klachten kunnen na een Reiki behandeling eerst wat toenemen en zullen daarna verminderen of helemaal verdwijnen. Gun jezelf deze healing. healing, healing, healing, healing

Reiki Cursus

We zijn allemaal verbonden met de Reiki energie, maar deze verbinding wordt tijdens het leven bij veel mensen vaak minder sterk. Tijdens de cursus Reiki krijg je meteen de eerste les al een Reiki-inwijding en tijdens deze inwijding wordt de verbinding hersteld. Zo worden blokkades in het lichaam losgemaakt en verwijderd. De tweede les ontvang je nog een keer dezelfde Reiki-inwijding waardoor de verbinding nog dieper hersteld wordt. Na de inwijding ben je weer verbonden met de oneindige bron die ons allemaal verbind en kan je deze energie doorgeven via je handen. Je kan dan zelf de energie laten stromen. Reiki doe je in eerste instantie voor jezelf, zodat de energie in je lichaam gaat stromen en blokkades opgeheven worden. Na wat oefening kan je de Reiki energie ook gebruiken om andere mensen te helpen.

Info

Informatie individuele cursus Reiki:

  • Twee lessen van 2,5 uur
  • Tijdstip in overleg op een ochtend of avond
  • Tussen iedere les zit minimaal 2 weken om het eigen te maken
  • Inclusief een werkboek met informatie en oefeningen
Wil je meer informatie?
Wil je een behandeling?
Of een cursus volgen?

Neem gerust contact op